ÇORUM / UĞURLUDAĞ - Uğurludağ İmam Hatip Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

OKULUMUZ ON BİR AYIN SULTANI RAMAZAN'A HAZIR.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Hatice ÜNVER koordinatörlüğünde Dilimizin Zenginlikleti projesi kapsamında Deyimler ve Atasözleri çalışması yapıldı . Her öğrenciye bir deyim ve atasözü anlamını canlandırma ve resmini yapma görevi verildi . Yapılan çalışmalar sınıfta ve okul panosunda sergilendi.

Mrt

Karne haftası faaliyet planı doğrultusunda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

Mrt

Tüm İslam aleminin Berat Kandili mübarek olsun.

Ara

Değerler eğitimi kulübü tarafından hazırlanan Kuş Yemliği Projesi kapsamında okulumuz bahçesindeki ağaçlara kuş yemlikleri yerleştirildi.

Ara

Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ekm

Uğurludağ İlçe Müftülüğü ile okulumuzun tertip ettiği öğrencilerimiz arasında ezan okuma, ilahi söyleme ve Kuran-ı Kerim okuma yarışması!